Hjem > Nyheder > Indhold

Anvendelser af projektørlys


Projektør kan bruges til: parkering, skilte, Sportsplads (fodboldbane, tennisbanen, etc.), bygning ekstern belysning, forlystelsesparker, lufthavne, broer, tunneler og andre steder

En projektør er en form for "punktet lyskilden" som kan være jævnt bestrålet i alle retninger, sortimentet bestråling kan justeres vilkårligt, kan producere projektion skygge til objektet. Projektør er mest anvendte lyskilde i effekt-diagram og "standard projektør" bruges til at belyse hele scenen, der er ingen specifikke anvendelsesområde. Scenen kan bruges koordinere effekten af flere projektør, for at producere en bedre effekt. Oversvømmelse lys det er vigtigt at bemærke at projektør ikke kan bygges for meget, ellers effekt diagram vil synes kedelig og stiv. Så i den normale effekt af billede produktion, betale mere opmærksom på belysningen parametre og layout af den samlede effekt af scenen lys følelse af indvirkningen, yderligere akkumuleret erfaring, oversvømmelse lys master belysning samhusning færdigheder.

Mange projektør kan bruges i scene til at producere bedre resultater. Projektør er den mest udbredte i effekt diagram af en lyskilde i scene kan bruges til at koordinere flere projektør, rolle for at opnå en bedre effekt. Oversvømmelse lys det er den bedste måde til at belyse et objekt i alle retninger fra et enkelt punkt til et andet, bruger den analogi pærer og stearinlys. Projektør kan placeres hvor som helst i scenen. For eksempel kan det være placeret uden kamera eller inde i et objekt. Oversvømmelse lys det er almindeligt at bruge mange forskellige farver af projektør i afstand af scenen. Disse projektører kan kaste skygger og bland dem på modellen. Fordi den belysning projektør er relativt stort, belysning virkning af projektørlys er meget let at forudsige, og der er mange hjælpeansatte bruger for denne form for lys, for eksempel, oversvømmelse lys markedsføring projektør nær overfladen af objektet vil producere lys på overfladen af objektet.

Bemærk at projektør ikke kan bygges for meget, ellers effekten vises flad og kedelig. Derfor, i fredstid effekt kort produktion, være mere opmærksomme på belysning parametre og layout af hele effekten af scenen i lyset af indvirkningen, samle erfaring, oversvømmelse lys til master belysning samhusning færdigheder.

Anvendelse af omni-lys lampe

Som en af de vigtige produkter markeds lampe, er projektører gradvist anvendes i forskellige industrier. Projektører er bedst bruges til at simulere pærer og stearinlys, fordi de belyse objekter jævnt fra ét punkt til næste.

Projektører er ikke projektører, projektion lys, projektører. Oversvømmelse lys projektør producerer en meget diffus, lys uden retning snarere end en klar stråle, hvilket resulterer i en blød og gennemsigtig skygge, belysningen af objekter er meget langsommere end når belyst med projektører, og endda nogle af lys, der svækker meget langsomt, ligner en lyskilde, som ikke frembringer en skygge. Søgelyset kaster retningsbestemt, grænse-klar bjælker lysende et bestemt område.


Produktkatalog
Kontakt os

Email: aaron89@sina.com


ZIP/Post kode: 225651

Tel:86-514-84216369

86-13773313810

Fax: 86-514-84212540