Hjem > Nyheder > Indhold

Materiale af PV Array støtte bør være aluminium eller stål

Solenergi fotovoltaiske støtte udvalg af aluminiumslegering PV frame eller stålramme, mange PV projekt i bygningens altid har et valg problem, en sammenlignende analyse blev udført for to forskellige profiler. Forud for sammenligning, vi først analysere PV montering flere afgørende parametre, løb efter vi var fra de flere parametre af analyse af fordele og ulemper ved de to former for stilladser.


Normalt i valg og indkøb af PV ramme, vi normalt anser for fotovoltaiske støtte styrke kan opfylde vinden, sne og andre anti-korrosion ydeevne om levetiden for atomkraftværket, om prisen for at opfylde budget, under vi fra disse tre aspekter specifik analyse to beslag fordele og ulemper.


For det første styrke analyse, aluminium legering (normalt bruges i aluminiumslegering typer 6063 T5) styrke til at være svag i styrke af stål (Q235B), så i vinden styrke krav er relativt høje eller praktiske ansøgning span relativt store solcelle beslag, foreslog brugen af stål beslag opfylder styrken af behovet, og aluminiumslegering fotovoltaiske beslag kan bruges i området generelt.


For det andet, i korrosionsbestandighed er solcelle støtte en mere vigtigt parameter, fordi den korrosionshindrende kvalitet ikke kun påvirke kraftværk, levetid også påvirker udseendet. Normalt stål stent overflade af hot dukkert galvanisering, generelle krav i mere end 65 mu, under normale omstændigheder kan sikre levetid på 20 år, men behovet for regelmæssig vedligeholdelse og overflade anodisk oxidering af aluminiumslegering frame, til at danne en tæt oxid film, anti-korrosion ydeevne er langt bedre end stålramme og aluminiumslegering fotovoltaiske stent overflade udseende grad er bedre end de stål beslag.


Rige i form af forskellen mellem styrke kravet om omkostningerne ved PV er omkring prisen på solcelleenergi intensitet. Endelig, Sammenlign priser, hvis kravene er relativt høje, hvis skal bruge aluminiumslegering stent, kun ved at øge materiale for at opfylde kravene, og markedet for aluminium legeret stål understøtter tre gange, derfor, aluminiumslegering beslag er meget højere end de stål beslag. Generelt sag, for eksempel Caigang watt solcelle tag støtte, normalt span er relativt lille, så kravene til styrke ikke er høje, bruges til at opfylde styrken af aluminiumslegering stent i omkostninger tæt på stål beslaget, og på grund af forarbejdning håndværk, den aluminiumslegering frame sektion af mangfoldighed kan gøre aluminiumslegering beslag, bekvem installation.


I Resumé, brug af sammensatte fotovoltaiske støtte, skal være for forskellige programkrav, vælge den mest passende.


Produktkatalog
Kontakt os

Email: aaron89@sina.com


ZIP/Post kode: 225651

Tel:86-514-84216369

86-13773313810

Fax: 86-514-84212540