Hjem > Nyheder > Indhold

En projektør er lavet af aluminiumslegering

Som en elektriske lyskilde, projektørlys er blevet anerkendt af flere og flere mennesker og har været anvendt i mange områder. Hovedsagelig anvendes i skilte, motorveje, railway tunneler, broer og gennemløb, kvadrater, bygninger og andre steder. Så hvad er projektør? En projektør er en punktet lyskilden, som kan være jævnt bestrålet i alle retninger, sortimentet bestråling kan justeres vilkårligt, og det vises som et billede af en positiv otte-organ i scenen. Projektør er en af de mest udbredte lyskilder i produktionen af effekt diagrammer, og den standard projektør bruges til at belyse hele scenen. Mange projektør kan bruges i scene til at producere bedre resultater.

Belysning egenskaber af lys, projektør

Projektør er den mest udbredte i effekt diagram af en lyskilde i scene kan bruges til at koordinere flere projektør, rolle for at opnå en bedre effekt. Oversvømmelse lys det er den bedste måde til at belyse et objekt i alle retninger fra et enkelt punkt til et andet, bruger den analogi pærer og stearinlys. Projektør kan placeres hvor som helst i scenen. For eksempel kan det være placeret uden kamera eller inde i et objekt. Det er almindeligt at bruge mange forskellige farver af projektør i afstand af scenen. Disse projektører kan kaste skygger og bland dem på modellen. Fordi den belysning projektør er relativt stort, belysning virkning af projektørlys er meget let at forudsige, og der er mange hjælpeansatte bruger for denne form for lys, for eksempel placere projektør nær overfladen af objektet vil producere lys på overfladen af objektet. Det er værd at bemærke at projektør ikke kan bygges for meget, ellers virkning af kortet vil synes kedelig og stiv. Derfor, oversvømmelse lys i fredstid effekt kort produktion, være mere opmærksomme på parametrene, belysning og effekten af hele scenen af virkningerne af lys, samle erfaring, master belysning samhusning færdigheder.

Projektør er ikke en spotlight, projektion lys, projektører, det er hovedsagelig et punkt lys kan være jævnt belyst i alle retninger, sortimentet eksponering kan justeres vilkårligt, oversvømmelse lys i scenen er vist som en positiv otte-krop ikon. Projektør er en af de mest udbredte lyskilder i produktionen af effekt diagrammer, og den standard projektør bruges til at belyse hele scenen.

Fordi projektører generelt har lang levetid, har energibesparende, farve-god, synligt lys ratio, høj elektrisk ydelse og mange andre egenskaber, oversvømmelse lys så det som udskiftning af electric light source produkter har været flere og flere mennesker blevet anerkendt, og generelt er anvendt i billboards, motorveje, railway tunneler, broer og gennemløb, kvadrater, bygninger og andre steder og felter.

Sådan installeres en bred vifte af lys

1. installation af gelænder, stansning huller i væggen, afstand efter de faktiske krav, generelt inden for 3 cm;

2. gør et godt job i anti-statisk foranstaltninger, oversvømmelse lys fordi forskellige kvaliteter af projektør kvalitet er forskellige, anti-statisk evne er forskellig;

3. installation opmærksomhed sæler, tæthed er ikke godt, diameter påvirker det universelle lys lampe levetid;

4. projektør ledninger helst ikke overstiger 25 cm, oversvømmelse lys transformer magt kan være tilsvarende længere, ellers berører lysstyrke.

Fordi projektør er som regel lavet af aluminiumslegering, overfladen har høj temperaturbestandighed, syre og alkali modstand, anti-aldrings belægning, så den generelle projektørlys har en god høj-temperatur, høj styrke, lys, vandtæt, og så han er generelt en slags udendørs belysning lamper


Produktkatalog
Kontakt os

Email: aaron89@sina.com


ZIP/Post kode: 225651

Tel:86-514-84216369

86-13773313810

Fax: 86-514-84212540