Hjem > Nyheder > Indhold

High Pole Lights er ideelle til vejbelysningHigh pole er brugen af ​​en bred vifte af produkter, og i mange tilfælde kan den opfylde vores behov, så er de generelle producenter i design af tiden flere specifikationer?

Den højeste polslampes første træk er, at højden kan indstilles efter behov, f.eks. Højde på 20m-30m, poler med polygoner, sædvanligvis 8 sider / 12 sider / 16 sider og trækstiksplaststrukturen.

En af de almindelige 20m, 25m, højpolede lampe 30m højde af produktet i lyspælen på kaliberen, den nedre diameter, lyspolen, den øvre vægtykkelse, den næste del af vægtykkelsen er forskellig, stanglampe i overensstemmelse med de specifikke behov i designet, forskellige højdebehov Med forskellig kaliber, og i polens højpol er i grunden varmgalvaniseret med sprøjtebehandling.

Til den specielle produkttype kan lyspolen være rustfrit stålstang eller højkvalitets stålplade, støbt i en multi-ling kegleformet plug-in stålstang, lyskasse ved varmgalvaniseret korrosionsbehandling, lysplade skelet lavet af høj kvalitet rustfrit stål, fastgørelsesbolt, højpolet lampe nødder til rustfrit stål og så videre.

Vi er ofte på byens torv, station, havn, lufthavn, parkeringsplads, stadion, overkørsel og andre steder for at se høj pole af figuren, mens den unikke stil på hvert sted.

Højpællygter: refererer generelt til 15 - 25 meter over stålkolonnepolen og højkraftkombinationen af ​​fyr udgør en ny type belysningsenhed. Den består af lampen cap, den interne belysning elektrisk, stangen og bunddelen. Lampens form kan baseres på brugernes krav, højpolet lampe det omgivende miljø, belysningsbehovet er specifikt; indvendige lamper og mere ved projektørlys og støbt lys sammensætning, lyskilde med NG400 højtryksnatriumlampe, lysradius på 60 meter. Stanglegemet er generelt cylindrisk type kropsstruktur, højpolet lampe lavet af stålpladerulle, højde op til 15-40 meter.

Og nu er nødt til at fremme en omfattende bevægelse, stadion er at give sport spillesteder, om det er dag eller nat kan ses på stadion på havet, ofte se en masse løb om natten, spille, spille figuren, stadion skal have belysningsudstyr Kan højpællygter er, at vi ofte ser belysningen på legepladsen, højpolet lampe, hvis der ikke er højpællygter den nat, kan ikke afspejle værdien.

Højpællygter på legepladsen med for meget vil være for lyse vil påvirke folks opmærksomhed, mindre dårlig vil ikke se det klare. Så hvor mange af behovet for en høj pole af dette specifikke problem bør være specifik analyse, for at overveje området for sportsfeltet, polespoldele, lysstyrkekrav. Hvis du fokuserer på energibesparelse og lysstyrke, kan du vælge højpolet lys, lyskilden er en ny energieffektiv belysningskilde, højpolet lampe for at opnå samme lygteffekt af sagen, højpællysene kan være mere end 70% sparer omkring 20%. I kravene til den samme belysningseffekt under forudsætningen for den generelle brug af 150W højtrykspole kan erstatte 400W andre lys, effektfaktoren kan nå 0,99, meget energieffektiv, højpolet lampe, men også understøtte den gentagne varme start, meget velegnet til belysning af belysning, belysning af belysning, værkstedsbelysning, minelys, parkbelysning, højpolet belysning, intelligent belysning.

Højpællygter spiller en afgørende rolle på legepladsen, hvis belysningen med almindelige lys ikke er den slags effekt, ikke op til den høje lampebelysning, der med antallet af højpællygter også skal planlægge, til en rimelig brug af højpolet lys, bør spille deres færdigheder.


Produktkatalog
Kontakt os

Email: aaron89@sina.com


ZIP/Post kode: 225651

Tel:86-514-84216369

86-13773313810

Fax: 86-514-84212540