Hjem > Nyheder > Indhold

Lygter har fremragende elektrisk ydeevne


Floodlight er en særlig brug for en række indendørs og udendørs ingeniørvirksomhed eller på stedet byggeri og andre steder af fast belysning, det har ikke kun et nyt udseende, men også en god belysningseffekt, sikker og holdbar, der kan stadig være en meget venner har set, selvfølgelig er der mange venner, det ved det helt ikke, Flood Light, men det betyder ikke noget, i dag vil Xiaobian være her for kampen mod oversvømmelseslyset til en detaljeret introduktion for at se, hvad der er projektørlys, se Hvad er egenskaberne ved projektørlygter, brugen af ​​projektørlys er effekten god.

Den såkaldte floodlight, refererer til lyset kan udledes i vores omgivende lyskilde, dets lyskilde er en punkt lyskilde, det er i vores scene med et positivt oktaedisk grafisk show, vi kan i henhold til vores egne behov For at udføre omfanget af valget af justering af lyskilden, er Flood Light ofte brugt af folk til effekten af ​​deres produktion, og som ofte bruges af folk til indendørsstudiet, effekten fremragende.

Floodlight funktioner

Med den fortsatte udvikling af vores belysningsindustri er strålampe i folks liv mere og mere almindeligt, det er flere og flere folk der er anerkendt at acceptere, hovedsagelig fordi det har følgende egenskaber:

1, lygter har fremragende elektrisk ydeevne. Under normale omstændigheder er projektørens strømforbrug relativt høj, og brugen af ​​konstant strømforsyning, Flood Light med lav harmonisk strøm, kan derfor udgive en relativt konstant lysstrøm.

2, floodlight praktisk rækkevidde er relativt bred, installationen er også mere bekvem og hurtig. Floodlight lampesignal kompakt og udsøgt, nem at installere, du kan bruge en række forskellige måder at installere, Flood Light vil ikke være udsat for miljø og placering indeslutning.

3 er andelen af ​​projektørens synlige lys relativt højt. I det lys, der udsendes af oversvømmelseslyset indeni, dets grad af synligt lys for at nå mere end 80%, er den visuelle effekt meget god.

4, projektører har en god farve. Normalt, når vi bruger projektørlys, vil det sende et relativt blødt lys, genstanden bestråles af projektører med god glans, effekten er mere naturlig, dens farvegengivelsesindeks er højere end 80.

5, strålampe i brug af tid vil ikke forekomme stroboscopic fænomen. Efter den fremragende proces til at behandle produktion af projektørlys, høj effektivitet, Flood Light på arbejde, når der ikke vil være strobe, blænding og så videre, for yderligere at ikke klæde det menneskelige øje, vil ikke give dig fænomenet øjetræthed.

6, floodlight er en slags energibesparende lamper. Med populariteten af ​​ledet lys i belysningen markedet vil flere og flere mennesker blive ført til produktion af lamper på brug af projektørlygter er ingen undtagelse, men også bruge ledet som sin lyskilde derfor med den generelle lysfase Sammenligning , lygter bliver mere energieffektive.

7, brugslængde for brugslampe er relativt lang. Forlygter bruger ikke filamentet til at producere, men brugen af ​​højfrekvent elektrodeløs udladningslampe til fremstilling af Flood Light bestrålingstid er generelt over 60.000 timer sammenlignet med andre traditionelle lamper sammenlignet med længere levetid.

8, floodlight er en slags miljøvenlige lamper. Når vi laver projektører, bruger vi solidt kviksølv i sit indre, og hvis vi ved et uheld bliver brudt, skal Flood Light ikke bekymre os om miljøforurening. Vi kan genoprette det, når vi ikke bruger lamperne. Brug, miljøindekset er relativt højt.


Produktkatalog
Kontakt os

Email: aaron89@sina.com


ZIP/Post kode: 225651

Tel:86-514-84216369

86-13773313810

Fax: 86-514-84212540