Hjem > Nyheder > Indhold

Floodlights er flere og flere mennesker anerkendt at acceptere

Oversvømmelseslys er en speciel anvendelse til en række inden- og udendørstekniske operationer eller på stedet byggeri og andre steder af fast belysning, det har ikke kun et nyt udseende, men også en god belysningseffekt, sikker og holdbar.

Floodlight er en slags lys, der kan udstyre en ensartet lyskilde omkring os. Oversvømmelseslys Dens lyskilde er en slags punktlyskilde, som er vist i vores scene i en oktaedisk grafik, og vi kan i henhold til vores egen. Mængden af ​​behov for at udføre valget af justering af lyskilde, som ofte bruges af mennesker Effekten af ​​produktionen, som ofte bruges til indendørsstudioet, er effekten fremragende.

Forlygter som elektrisk lyskilde af erstatningsprodukterne er blevet anerkendt af flere og flere mennesker, er også blevet anvendt på mange områder. Bruges hovedsagelig til billboards, motorveje, jernbanetunneller, broer og humps, firkanter, byggeri og andre steder. Hvad er sålyget? Floodlight er et punkt af belysning kan være ensartet i alle retninger lyspunkt, dets belysning kan justeres, Flood Light I scenen vist som et positivt oktaedisk ikon. Floodlights er den mest anvendte lyskilde i virkeligheden, og standardlygter bruges til at belyse hele scenen. Flere projektørlygter kan bruges i scenen til at producere bedre resultater. I tilfælde af

Floodlight belysningsegenskaber

Floodlight er den mest udbredte i effekten af ​​en lyskilde, scenen kan bruges til at koordinere rollen som flere projektører til fødslen af ​​en bedre effekt. Fra et bestemt punkt til retningen for ensartet bestråling af genstande, brug den til analoge pærer og lys bedre. Floodlights kan placeres hvor som helst i scenen. For eksempel kan den placeres uden for kameraets anvendelsesområde eller inde i objektet. Flood Light Det er almindeligt at bruge mange forskellige farver af projektører i scenen. Disse projektører kan mørkt projiceres og blandes på modellen. Da projektørlyset er relativt stort, er projektørens effekt meget let at forudsige, og dette lys er der mange hjælpemålsætninger, f.eks. Projektørlampen placeret tæt på objektets overflade, objektets overflade. Til fremstilling af stærkt lys. Det er værd at bemærke, at projektører ikke kan etableres for meget, ellers vil effekten blive sløv og kedelig. Flood Light Så i den sædvanlige effekt af produktionskortet, og mere opmærksomhed for at opleve lysparametrene og layoutet af effekten af ​​sceneffekterne af scenen, akkumulering af erfaring, mestrer lyset med færdighederne.

Floodlight funktioner

Med den fortsatte udvikling af vores belysningsindustri er strålampe i folks liv mere og mere almindeligt, Flood Light det er flere og flere folk, der anerkendes at acceptere, hovedsagelig fordi det har følgende egenskaber:

1, lygter har fremragende elektrisk ydeevne. Under normale omstændigheder er projektørens strømforbrug relativt høj, og brugen af ​​konstant strømforsyning med lav harmonisk strøm kan derfor udgive en forholdsvis konstant lysstrøm.

2, floodlight praktisk rækkevidde er relativt bred, installationen er også mere bekvem og hurtig. Floodlight lampesignal kompakt og udsøgt, nem at installere, Flood Light du kan bruge en række forskellige måder at installere, vil ikke blive udsat for miljø og placering indeslutning.

3 er andelen af ​​projektørens synlige lys relativt højt. I det lys, der udsendes af oversvømmelseslyset indeni, dets grad af synligt lys for at nå mere end 80%, er den visuelle effekt meget god.

4, projektører har en god farve. Normalt, når vi bruger projektørlys, vil det sende et relativt blødt lys, genstanden bestråles af projektører med god glans, effekten er mere naturlig, dens farvegengivelsesindeks er højere end 80.

5, strålampe i brug af tid vil ikke forekomme stroboscopic fænomen. Efter den fremragende proces til at behandle produktion af projektørlys, høj effektivitet, Flood Light på arbejde, når der ikke vil være strobe, blænding og så videre, for yderligere at ikke klæde det menneskelige øje, vil ikke give dig fænomenet øjetræthed.

6, floodlight er en slags energibesparende lamper. Med populariteten af ​​ledet lys i belysningen markedet vil flere og flere mennesker blive ført til produktion af lamper på brug af projektørlygter er ingen undtagelse, men også bruge ledet som sin lyskilde derfor med den generelle lysfase Sammenligning , lygter bliver mere energieffektive.

7, brugslængde for brugslampe er relativt lang. Floodlights bruger ikke filamentet til at producere, Flood Light, men brugen af ​​højfrekvent elektrodeløs udladningslampe til produktion, dets bestrålingstid er generelt mere end 60.000 timer sammenlignet med andre traditionelle lamper i forhold til længere levetid.

8, floodlight er en slags miljøvenlige lamper. Når vi laver projektører, bruger vi solidt kviksølv i sit indre, og hvis vi ved et uheld bliver brudt, skal Flood Light ikke bekymre os om miljøforurening. Vi kan genoprette det, når vi ikke bruger lamperne. Brug, miljøindekset er relativt højt.


Produktkatalog
Kontakt os

Email: aaron89@sina.com


ZIP/Post kode: 225651

Tel:86-514-84216369

86-13773313810

Fax: 86-514-84212540